Service bij Autobedrijf Theo Klaassen in Malden

Zeer complete werkplaats

Wij beschikken over een zeer complete werkplaats, waar onze vakmensen garant staan voor het juiste onderhoud en/of reparatie aan uw auto. Wij zijn niet merkgebonden en kunnen dus ieder merk en ieder type auto onderhouden of repareren.

Tevens kunt uw personenauto of lichte bedrijfswagen bij ons APK laten keuren. Dit geldt voor zowel auto’s die gebruik maken van benzine, gas of diesel als brandstof. Wilt u een APK uit laten voeren aan uw auto? Neem dan contact met ons op.

Moderne apparatuur

Onderhoud en reparatie aan moderne auto’s vergt moderne apparatuur. Tegenwoordig zijn bijna alle auto’s voorzien van een diagnosemodule waarmee binnen zeer korte tijd storingen in de auto kunnen worden opgespoord en worden gemeld. Om deze storingen uit te kunnen lezen is speciale apparatuur nodig. Wij beschikken over deze apparatuur zodat storingen snel opgespoord en verholpen kunnen worden.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Finaciering of autoverzekering

Ook voor financiële zaken bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een financiering of om een autoverzekering, wij kunnen u adviseren en u in contact brengen met de juiste partij. Hieronder vindt u een overzicht met een aantal van onze partners op het gebied van financiële zaken.