Over ons

Start van het bedrijf
Toen Theo Klaassen 18 werd en hij in dienst moest, kreeg hij van zijn vader een Renault 4 CV. Eenmaal uit dienst startte hij zijn eigen autobedrijf aan de overkant van de huidige locatie van het bedrijf in 1960. Zijn eerste auto die hij te koop had, was diezelfde Renault CV die hij verkocht voor 400 guldens. Met dat geld kocht hij weer nieuwe auto’s die hij weer met winst wist te verkopen.

Tevreden klanten
Autobedrijf Theo Klaassen verkocht in het begin voornamelijk VW-kevers, die waren toen erg in trek. Klanten kwamen vooral uit de regio rond Nijmegen. Ze moesten het toen al hebben van de mond-tot-mond-reclame van tevreden klanten. Een tevreden klant is de beste ambassadeur. Dat was toen zo en nu nog steeds. Veel van hun vaste klanten in de tweede en soms al derde generatie vertellen nog weleens dat hun ouders of grootouders bij Theo hun eerste Kever kochten.

Huidige locatie
In 1970 verhuisde het autobedrijf naar de huidige locatie. In 1972 vond nog een uitbreiding plaats van de showroom en werd de werkplaats gebouwd.

Overname zaak door zoon Jacques
Zoon Jacques nam de zaak in 2005 over, hij erfde de autopassie van zijn vader. Hij volgde daarom de gerichte IVA opleiding voor de autobranche in Driebergen en ging in Den Haag aan de slag bij een grote Mercedes-dealer. Vader Theo vroeg of hij niet liever in de zaak wilde komen werken en daar hoefde Jacques niet lang over na te denken. In 1991 startte hij in het familiebedrijf en in 2005 nam hij de zaak helemaal over.

Overlijden Theo Klaassen
Helaas kwam na tien jaren aan deze samenwerking een einde, toen Theo op 76-jarige leeftijd overleed in 2015.

Nieuwe uitstraling buitenzijde
In 2016 is het bedrijf verder gemoderniseerd en voorzien van een nieuwe uitstraling aan de buitenzijde.