alle beoordelingen

Ron uit Beek lb

Toe zijnde aan een andere auto hier en daar gaan kijken maar niet ├ęcht kunnen vinden wat we zochten. Via bekenden op de website van Theo Klaassen terecht gekomen. Iets leuks gezien waar we wel wat vragen over hadden. We wonen in Zuid-Limburg dus alvorens we die kant op zijn gereden eerst telefonisch contact opgenomen. Jacques Klaassen gaf deskundig antwoord op al onze vragen en gaf duidelijk aan wat we konden verwachten als we ter plaatste zouden komen kijken. Kortom, het voelde goed!

Op 6-12 zijn we naar Malden gereden en de auto stond binnen. Onze eerste indruk was: DAAR STAAT PRECIES WAT WE VERWACHT HADDEN

Na een kop koffie en een onderhoudend gesprek zijn we kort gaan rijden met de auto en alles klopte. Na de proefrit hebben we niet erg lang hoeven nadenken. We kregen weer een lekker kopje koffie aangeboden en er werd ons meer dan voldoende tijd en gelegenheid gegeven om nog even samen te overleggen. Dit alles kwam dusdanig betrouwbaar op ons over dat we gelijk alle papieren in orde hebben laten maken, betaald hebben en MET de auto naar het zuiden zijn terug gereden.

Betrouwbaarheid, eerlijkheid en service-gerichtheid bestaat dus schijnbaar toch nog in de wereld van de gebruikte auto's!
terug naar overzicht